Életmód Stúdió Debrecen

A siker fejben dől el. A valódi okok, gyökerek tudatosítása vezet egyedül tartós eredményre.

 

 

                           alma.jpg

 

Fogyni akkor sem könnyű , ha mindent jól csinálunk.
 
 
Azért,hogy még csak véletlenül se akadályozzuk magunkat a súlycsökkenésben , felsorolok néhány ötletet, amire érdemes odafigyelni.
 
 
   A túl keveset evés nem vezet tartós eredményre , mert az intelligens szervezetünk , rövid idő alatt alkalmazkodik.Az anyagcsere lelassul , "takarék lángon"működik , azzal gazdálkodik amit kap , de a tartalékot nem hajlandó feldolgozni.
 
  A változatosság fontos az étkezésben és fontos a mozgásban is.       Folyamatosan változtassuk az elfogyasztott ételeknek nem csak a mennyiségét,de a minőségét is.                                                            Ugyanez a változatosság fontos a mozgásra vonatkozóan is.
 
Kerüljük a diétásnak feltüntetett termékeket,mert a mesterséges édesítők hízlalnak ( az állattenyesztésben étvágyfokozóként használják).
 
 A stressz növeli az étvágyat.Az evést ne használjuk nyugtatóként. Az igazi megoldás a stresszkezelő technikák elsajátítása.Elsősorban a meditáció elsajátítását ajánljuk,de lehetőséget nyújtunk más technikák elsajátítására is.
 
  Az alkohol rengeteg kalóriát tartalmaz.   Nem csak a sör,amire azt mondjuk,hogy folyékony kenyér,de a szeszes italok még hangsúlyozottabban  ( 1dl. cseresznyepálinka 222kcal ).
 
   Bőséges folyadék fogyasztása ajánlott. Már az enyhe vízhiány is lassítja az anyagcserét.Rossz beidegződés az ha a szomjúságérzetre evéssel válaszolunk.
 
   A fogyasztó tabletták nem kezelik az elhízás lényegi forrását. A mellékhatások,utóhatások komoly következményekkel járnak.
 
   Kerüljük a gyümölcsleveket,mert sok cukrot és adalékanyagot tartalmaznak.  Helyettük bőségesen fogyasszunk nyers gyümölcsöt, és zöldségeket.
 
   Fogyásra a leghatékonyabb megoldás a hipnoterápia.
 
    
   Ha bármilyen életmód vezetési kérdése van,hívjon a :
 
               30/ 907-47-86 telefonon.
 
 
 
                  viragosret.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 65
Heti: 7
Havi: 1 187
Össz.: 248 151
Oldal: Az ideális testsúly megtartása
Életmód Stúdió Debrecen - © 2008 - 2024 - eletmod-debrecen.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat